top of page
Nosaltres

El nostre projecte està format per l’Associació Petit Espai l’Oreneta, la qual sorgeix de somiar en la possibilitat de crear un espai on tot està per fer, on poder dipositar temps, esforç, ganes, il·lusió i les idees que tenim, basades en les nostres experiències professionals i vitals anteriors.

L’Associació vetlla pel desenvolupament i creixement dels infants en un espai càlid i proper, així com per proporcionar acompanyament i suport a les famílies en el procés de criança dels seus fills i filles.

L’equip de l’Oreneta som la Júlia i l’Anna. Nosaltres ens vam trobar treballant com a monitores a l’escola pública El Martinet de Ripollet i, després de compartir moltes idees i reflexions plegades, va aparèixer la motivació de construir de zero un espai on poder aplicar tot allò que juntes havíem après, però adaptant-ho a la nostra pròpia manera de fer.

WhatsApp Image 2019-03-11 at 14.32.27.jp

Júlia

Sóc la Júlia i des de petita he viscut de molt a prop el món de l’educació en el lleure, primer com a nena i més tard com a monitora. Penso que aquesta experiència va ser el que em va obrir el camí per a formar-me com a educadora. Vaig estudiar el grau d’Educació Primària amb menció en Educació Especial.

WhatsApp Image 2019-03-11 at 14.32.40.jp

Anna

Sóc l’Anna i fa molt temps que tenia clar que volia formar part del món de l’educació sent mestra. Per això, vaig decidir estudiar el grau d’Educació Infantil. Posteriorment, també vaig cursar un màster en Recerca en Educació, per anar una mica més enllà i trobar eines que em permetessin conèixer millor la realitat educativa.

Les dues vam aterrar com a practicants a l’escola d’educació viva i activa El Martinet de Ripollet. Aquesta vivència ens va fer obrir la mirada cap a una altra forma d’acompanyar els infants. Ens vam trobar en un moment de reflexió i d’incertesa professional, que tot plegat va fer que ens uníssim per tal de crear un projecte educatiu en comú on poder créixer i evolucionar professionalment i també personalment.

bottom of page